marți, 28 februarie 2012

Locuri gay de agatat in Bucuresti – parcuri, saune, veceuri, glory hole…


Multi din cei cu care vorbesc vor sa stie care sunt zonele gay hot din Bucuresti, acolo unde se poate face sex. Dar care nu sunt deloc sigure.

Pentru asta m-am interesat, am fost pe traseu sa verific informatiile primite de la unii dintre voi si iata postul de fata. Iti spun acum unde poti gasi un barbat cu care sa faci sex.

Deci:

Una dintre variante este Internetul, Stapanul nostru. 

Poti sa agati pe Gayromeo.com, gaydar.nl sau chiar pe Mirc. Acolo gasesti f usor pe unu care sa te satisfaca repede. Insa cei mai multi care stau pe acolo sunt acele “fete” care s-au cam culcat cu toata lumea. Pe astia ii vezi non-stop online. Sa nu care-cumva sa le scape cineva. 

Din pacate oameni cu adevarat frumosi si care sa aiba in profilele lor sau sa iti dea in privat pozele reale sunt extrem de putini. Iar oameni cu adevarat mai spalati, mai seriosi sunt foarte rari. Pe astia poti sa ii gasesti pe acele profile fara poza. Insa si aici poti lua leapsa. Pentru ca sunt unii urati care nu isi pun poza. Iar cand ajungi sa te vezi cu ei oricum fugi. Nu i-am inteles niciodata pe astia urati , grasi etc. care nu isi dau poza lor reala sau care nu isi dau deloc poza. Pentru ca atunci cand te intalnesti si vezi cum arata oricum fugi. So… ce castiga mintind? 

Ok. Asta a fost cu internetul.

Parcurile.

Da, da da. Ai citit bine. Parcurile sunt zone extrem de bune pentru cei care doresc sa faca sex f repede si pentru care nu prea conteaza cu cine sau cum sa arate ala. Mai gasesti si buni, dar sunt exceptii. Noaptea se agta in parcuri foarte usor. Ce cauta un barbat noaptea prin parc? 

Parcurile cele mi traficate, de catre gay, dupa caderea serii sunt: parcul din fata Garii de nord, parcul Operei, parcul Cismigiu, parcul Herastrau, parcul Tineretului, parcul de la Politehnica si parcul din fata magazinului Unirea. Practic oriunde unde este verdeata si sunt boscheti gasesti loc sau oameni dornici de sex rapid. Dar sa le iau pe rand pe fiecare si sa iti zic cate ceva despre ele.

Parcul din fata garii de nord: aici gasesti cei mai mare trafic. Gasesti multi hetero care noaptea vin sa caute femei sau care asteptand trenul ptr a doua zi dau si ei o muie sau fut un barbat in lipsa de altceva. Iar “baietii”… cum intra unu in parc cum sar pe el.  Masina de politie intra, dar ai timp sa iesi sau sa te opresti din activitatea pe care o faceai pe una dintre banci cu respectivul. Oricum potilia stie f bine ceea ce se intampla acolo…  Insa daca mergi pe acolo ai mare grija sa nu te dai la vreun politist imbracat in civil (mai vin uneori – mai rar si asa), ai grija la hoti (sunt multi cei care in timp ce te sug te fac si la buzunare)… Ca doar ai pantaloniii in vine si nu esti atent la buzunare, ci la cum te suge ala si concentrat sa iti dai drumul. Mai ai grija cu cine faci k sunt si multi aurolaci. In plus, aici au fost omorati si oameni pentru banii pe care credeau hotii (aurolaci sau nu) k ii are respectivul la el. Asa k ai grija.

Parcul Operei. Poate cel mai cunoscut parc in randul gaylor si nu numai. Daca aici gaseai activitate la ora din zi sau din noapte, acum nu mai este deloc asa. Si asta din cauza politiei care este prezenta aproape non-stop in parc. Stau cu farurile stinse si cum vad miscare, cum se arata. In plus si aici sunt f multi hoti si aici s-au intamplat si crime. Mai ales k parcul noaptea nu este luminat…  De aceea si prezenta politiei in zona.

Parcul Cismigiu. Desi aleile sale sunt luminate foarte bine, daca vrei si ai si cu cine, gasesti destui boscheti in care sa intri. Aici activitatea este noaptea. Sunt gardieni si aici, si ei stiu ce se intampla, dar daca nu te vad k faci ceva cu unu… norocul tau. Aici lumea este mai ok. Dar parcul nu este f frecventat. Asa k poti merge seri la rand in care sa nu gasesti nimic. Sau sa gasesti tineri care vor sa faca sex pe bani. Si asta se intapla in toate parcurile. Poti sa dai si de acest specimen care fac sex contra sumei de 10 ron. Iti cer ei 30 sau 50, dar o poti face lejer cu 10 roni. Bine, nu te astepta la niste zei, la niste curati sau la vreo calitate. Cine se fute ptr 10 roni?  )))

Parcul Herastrau si Tineretului. Desi aici aleile principale sunt luminate, ai destul loc unde sa te “bagi” k sa nu fi gasit. Lumea e mai ok pe aici. Daca gasesti ceva anunta-ma. 

Parcul de la Politehnica. Ala de la metrou, de vizavi de caminele strudentesti. Si aici era o activitate f intensa si ziua si noaptea. Insa datorita furturilor din zona politia este si aici destul de prezenta, drept urmate oamenii nu prea mai vin. Asta este un parc in care veneau si f multe culpuri de hetero sa se futa.

Parcul de la Unirea. Este poate ultimul intrat in “circuitul” gaylor. Noaptea mai poti gasi. Acolo este si o zona cu cativa copaci unde te poti baga daca nu ai un alt loc.

Insa cel mai putin traficat loc este parcul de la piata Titan, ala mare. Nu stiu cum ii zice acum. Am auzit de el, dar nu stiu in care parte a lui se mai intampla chestii.

In plus, mai este celebra “La Poteca”.

De la Arcul de triumf, cum mergi spre casa Presei pe partea stanga este o mica padurice. Acolo, pe marginea din interior este o poteca. Insa si aici au fost foarte multe razii ale politiei si lumea nu mai merge, desi gaseai “carne de tun” la orice ora din zi sau noapte.

Un alt puct de “atractie” pentru unii este Baia/Sauna Grivita, situata aproape de Gara de Nord. Acolo poti gasi gay dupa amiaza in special si mai ales vinerea sau sambata. Ai grija ca programul este doar pana la ora 18.00. Duminica este inchis, iar joia este pentru femei – lesbinele merg. Desi oamenii de la Grivita stiu ce se intampla la sauna cu aburi, tot iese scandal. Aia, tiganii cu lanturi, care de multe ori fac si ei sex – spre sfarsitul programului – cand nu ii vede nimeni – cu cate unu.  Da, din pacate iese cu scandal mai ales din cauza tiganilor, k este zona proasta. Populata de negrotei… Unde te poti fute aici? La sauna cu aburi – sus – pe trepte, la dusurile la care vin numai gay (sunt doar 2 zone de dushuri. Alea mai ascunse, acolo se petrec lucruri…) Si la toaleta. Vedeti k sunt f mici si doar 2 cabine. Insa acolo aveti mari sanse sa fiti prinsi k intra toti scandalagii. Nefiind o sauna gay lumea face scaldal k toti se suspecteaza intre ei. Acolo o sa vezi cei mai multi barbati hetero cum vin cu lama si se ras la pula, coiae si cur. Intrarea costa 7 roni, la comun. Acolo unde vrei sa mergi tu. La aia privata dai mai mult (parca 10 rin era) si nu gasesti acolo k intri in cate o cabina. Poti merge acolo doar daca te duci cu cineva deja.

E, si am ajuns si la partea care este cea mai accesata, cea mai la moda, trendy acum in Bucuresti. La Glory Hole. Nu stii ce inseamna?  Cu siguranta ai vazut prin filmele porno gay dar nu stiai cum se numeste, poate. Deci: glory hole este acea gaura in peretele despartitor a unei toalete. M-am exprimat suficeint de pe intelesul tau? Glory hole gaseti doar la veceuri. Care e intrebuintarea acelei gauri in peretele unei toalete? Pentru ca tu fiind intr-o cabina iti poti baga pula prin gaura si un altul din cabina vecina te poate suge. Sau invers. Poti sa sugi tu pe cine vrei. Trebuie doar sa vezi daca omul are vreo treaba, daca vrea sa o ia sau sa o dea… Iti dai seama la fata locului ce si cum. Sunt asa ceva in Bucuresti? Ei bine, da. In acest moment sunt 2, au fost 4 astfel de locuri. Iti explic care sunt.

Una este la Piata Sudului, mai exact in incinta Pietei din intersectie care se numeste Aleea Castanilor. Cum intri in piata faci dreapta prin spatele tarabelor. Tot pe partea dreapta o sa gasesti prima toaleta. Are pe stanga 2 cabine (cu gaura intre ele) iar pe partea dreapta o alta cabina si un pishoar. Trebuie sa intri in alea cu gaura de pe stanga. Insa ai grija sa nu fi prins de altcineva pentru ca acum usile nu se mai inchid k lumea. Insa stai. Daca nu se poate acolo mergi mai sus, pe acelasi drum, cum te-ai duce spre “fundul” pietei si ai sa dai, tot pe dreapta, de un alt veceu. Tot asa este imaprtit. Insa aici ai un avantaj: cabinele se incuie foarte bine si nimeni nu poate intra peste tine sau nu poate vedea daca tu sugi pe cineva sau te suge altul de cealata parte. Aici gasesti cei mai multi hetero care dau pula la supt, din aia care vand prin piata. Au auzit si ei ptr ce e gaura aia si vin si daca le faci semn ti-o baga pe gaura iar tu o poti lua apoi in gura. Avantajul sau dezavantajul acestor oameni care vin la glory hole este k nu prea iti dai seama cu cine faci k nu prea il vezi in intregime. Insa pentru multi asta este f excitant. Si tot un avanzaj sau nu este k toti cei care merg in saune, veceuri, parcuri sau la glory hole vor sa isi dea drumul in gura ta. K dupa ce ala termina tu scuipi sau inghiti sperma asta nu mai e treaba nimanui. Important este k lumea care face asta vrea sa termine in gura. O sa vezi daca mergi mai ales la glory hole.  La veceurile de aici nu este taxa si nici supraveghetor. “programul”, k sa gasesti pe cineva, este cam pana in ora 15.00 – 16.00. Bafta! 

Un alt veceu cu glory hole este unul de la Gara de Nord. Mai exact cel de pe peron, dintre McDonalds si Spring Time. Femeile de la intrare stiu ce se intampla inauntru in cabine, dar tac k asa fac bani daca au trafic mare. Si chiar au foarte mult. Intrarea e 8 lei vechi. Cabinele cu glory hoel sunt ultimele 4. Sunt cuplate 2 cu 2. Adica au doar cate un perete spart, nu 2. Este veceul cel mai traficat de gay si aici gasesti multi hetero sau bi care vor sa dea o muie. Insa de cele mai multe ori cabinele sunt ocupate.  Trebuie sa astepti sa iasa cineva din ultimele 4 daca vrei sa faci ceva sex. Insa, trebuie incercat. Senzatia este unica. Sa nu ii vezi fata celui care te suge… 

Alte veceuri cu activitate sexuala pentru gay sunt: celelate 2 tot de la Gara de Nord. Unu e cel de la clasa I, unde dupa ce te-ai agatat din priviri intri cu tipu sau tipii in cabina si te futi sau te sugi. Veceul ala chiar e unul dintre putinele locuri in care lumea se si fute, nu doar da muie. Iti inchizi usa si ai intimitate.  Altul este veceul de la clasa II, dar acolo cabinele sunt putine si activitatea nu este atat de intensa ca la celelte 2 veceuri din Gara de Nord despre care tocmai ti-am zis. Intrarea in cele 2 este de 10 lei vechi sau de un ban la fiecare.

Si, alt alt veceu redeschis este cel de la Bucur Obor. Exact din parc, cu intratea din bulevard. Nu este cu intrare si sunt doar 3 cabine. Este o femeie care supravegeaza, dar mai tot timpul lipseste. Am inteles k este deschis pana in ora 4 in cursul saptamanii si pana in ora 2 (ziua) in weekend. Insa vin foarte multi batrani, asa cum la fel gasesti si la Baia Grivita.  Insa mai vin si hetero sau bi sau gay ascunsi (casatoriti cu femei). Te bagi in cabina cu omu, inchizi usa si ii dai. 

5 comentarii:

  1. tot ce este scris aici este destul de vechi. ce bine mai ierea o data

    RăspundețiȘtergere
  2. Vreau sa o sug si sa ma fut ieste pentru prima oară aștept tel 0725244427

    RăspundețiȘtergere
  3. Vreau sa o sug si sa ma fut ieste pentru prima oară aștept tel 0725244427

    RăspundețiȘtergere
  4. Vreau sa o sug si sa ma fut ieste pentru prima oară aștept tel 0725244427

    RăspundețiȘtergere
  5. Vreau sa o sug si sa ma fut ieste pentru prima oară aștept tel 0725244427

    RăspundețiȘtergere